www.SkabNaestved.dk er en online projektguide, som skal gøre det så nemt som muligt at Få ting til at ske i Næstved.

Når man får en idé til spændende arrangement, er det ikke det at få ideen, der er det svære. Det er snarere alt det, der kommer bagefter, der kan være besværligt og få folk til at miste modet på at gennemføre arrangementet.

Hvordan får jeg tilladelse? Kan jeg få økonomisk tilskud? Og hvordan markedsfører jeg bedst mit arrangement, er blot nogle af de spørgsmål, der kan melde sig, når man skal afholde et arrangement for første gang.

Hele vejen fra a til å

På SkabNaestved.dk kan man få hjælp og vejledning til, hvordan man bedst kommer i hus med sit arrangement eller projekt – hele vejen fra a til å - fra idé til udførelse. Hjemmesiden er et af resultaterne af arbejdet med udviklingen af Næstved Bymidte.

 

Stort ønske fra borgerne

Det viste sig nemlig at være et stort ønske fra borgerne at få et redskab, der kunne guide dem i forbindelse udførelse af projekter og arrangementer. Det ønske greb Talentskolen og Næstved-iværksætteren Lars Schelde Sørensen, og de har derfor i fællesskab udviklet www.SkabNaestved.dk

 

Sæt dit præg på Næstved

Skab Næstved er også for foreninger, der vil afholde arrangementer etc., offentlige ansatte, der skal i gang med et større projekt og mange flere.

"Skab Næstved er et forsøg på at mindske skuffeprojekter og at imødekomme de mange initiativ- og idérige mennesker, der tit har idéer og projekter, der kan gøre Næstved til et sjovere og mere spændende sted at bo eller besøge. Jeg tænker, at det primært er den idérige borger, som vil sætte sit præg på Næstved, der vil bruge hjemmesiden." -Lars Schelde Sørensen

Fortæl os, hvad du mener

Dine forslag og idéer er vigtige for os.
Feedback fra brugerne af Skab Næstved som dig hjælper os med at forbedre vores funktioner og tjenester hele tiden.

Hvis du ikke har til hensigt at give feedback, men du har brug for hjælp til et bestemt problem,
er du også velkommen til at sende os en besked.